Wheels 'n Bites Food Truck Festival op het Walramplein

Voorpagina » Toerisme » Wheels 'n Bites Food Truck Festival op het Walramplein

Met een bonte verzameling van stoere en originele Food Trucks. Van de omgebouwde brandweerwagen of caravan tot een originele VW T1 en de Italiaanse Piaggio, doet Wheels ’n Bites op 11, 12 en 13 augustus met een verscheidenheid aan Food Trucks op het Walramplein Valkenburg aan de Geul aan.
Wheels ’n Bites is een meerdaags en gratis toegankelijk belevingsfestival. De ingrediënten van het festival zijn ‘Food, Drinks, Music & Pleasure’. Culinair & Cultureel genieten voor jong en oud! Eten en drinken, muziek, streekproducten, een variëteit aan straattheater, entertainment voor de jongste bezoekers en nog veel meer vermaak en beleving staan op het programma. Met een culinaire parade op wielen tovert Wheels ’n Bites de binnenstad van Valkenburg om tot één groot openluchtrestaurant.
De Food Trucks uit Nederland en België presenteren eten en de nieuwste trends. Van hamburger tot tapas en van vegetarisch tot biologisch. Burgers, pulled pork, smoothies, hotdogs, saté, gezonde snacks, tortilla’s, poffertjes, ijs, en suikerspin en nog veel meer. Je proeft het allemaal. De bezoeker kan op het ‘Wheels ’n Bites Terras’ bekomen van alle smaaksensaties. Genieten van een heerlijk glas wijn, een frisse low alcohol cocktail, een speciaal bier of frisdrank.
Het festival is op vrijdag geopend vanaf 15:00 tot 00:00, zaterdag de hele dag van 12:00 tot 00:00 en op zondag kan er nog genoten worden op het evenementen terrein tussen 12:00 en 21:00 uur.

← Vorig bericht

Drie jongeren van 15 en 17 opgepakt

BOA's gaan extra surveilleren in Broekhem-Noord

Volgend bericht →