Wie helpt de Voedselbank uit de brand ?

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Wie helpt de Voedselbank uit de brand ?

Huur is opgezegd door huurbaasIk ben Anita Esser en heb op 4 december 2006 de actie georganiseerd voor een gratis knipbeurt voor de mensen van de voedselbank. Het was landelijk te zien op tv. Het is ingeslagen als een bom. Super reacties ontvangen, waar we nu nog de vruchten van plukken. Er wordt heel veel voedsel nog gedoneerd.
Maaaaaaaaaar een paar dagen erna zegt de huurbaas de huur op van het distributiecentrum van de Voedselbank Limburg en verkoopt het hele gebouw. De voedselbank staat dus zometeen op straat voor die 300 gezinnen, varieerend tussen 1 en 9 personen geen wekelijks voedselpakket meer en voor de 350 op de wachtlijst geen sprankje hoop meer.
Dit mag dus niet gebeuren !
Nu heb ik op 24 maart een benefietconcert georganiseerd met heel veel artiesten, om minimaal 1000 donateurs te vinden die € 4,00 per maand kunnen missen.
Op die manier kunnen ze een nieuwe loods huren en de mensen verder helpen. Nu wordt de huur gedeeltelijk gesponserd door de huurbaas wat natuurlijk dadelijk ophoud. Aan een nieuwe loods hangt dus een flink prijskaartje.
De voedselbank draait alleen maar op vrijwilligers en zijn afhankelijk van donaties en giften.
Laat 650 gezinnen hun laatste sprankje niet verloren gaan ! Wie helpt Anita Esser ? Mail Tv Valkenburg indien u iets kunt betekenen voor haar en de Voedselbank op info@tvvalkenburg.nl Want voor sommige mensen blijft een aardappel of een boterham met pindakaas een luxe.

← Vorig bericht

Pr. Margrietlaan wordt tweezijdige fietsverkeerslaan

"Dè toerist bestaat niet !"

Volgend bericht →