Wie ontvangt de VVV Innovatieprijs 2011?

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Wie ontvangt de VVV Innovatieprijs 2011?

Wie volgt Museum Vaals op?VVV Zuid-Limburg organiseert voor de derde keer op rij de verkiezing voor de meest innovatieve toeristische ondernemer van het jaar. De Top 3 is inmiddels bekend.
Dit zijn de drie genomineerden:
– I-YY Events uit Sittard;
– Mergelcarving uit Valkenburg;
– Samenwerkingverband Puur Limburgs.
De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de nieuw-jaarsbijeenkomst van VVV Zuid-Limburg op 12 jan. in het Holland Casino Valkenburg. De winnaar ontvangt een speciaal beeld en daarnaast een VVV-marketingpromotiepakket.

VVV Zuid-Limburg heeft 12 bedrijven geselecteerd die binnen hun mogelijkheden innovatief bezig zijn en als voorbeeld kunnen dienen voor andere ondernemers. In tegenstelling tot voorgaande jaren – waar de winnaar werd bepaald door de online stemronde – worden de drie ondernemers met de meeste stemmen dit jaar ter beoordeling voorgelegd aan een vakjury. De vakjury bestaat uit de volgende personen : Wil Houben (Kamer van Koophandel Limburg en juryvoorzitter) , Jos Som ( Gemeente Kerkrade), Carla Pluijmaekers (MKB-Limburg), Wil Munsters (Hogeschool Zuyd) en Bas Schoonderwoerd (Parkstad Limburg Theaters).

Zij bepalen wie uiteindelijk de Innovatieprijs 2010 in ontvangst mag nemen!

← Vorig bericht

Gemeente formeel eigenaar winkelpanden.

Niks aan de Hand wil autovrij centrum.

Volgend bericht →