Wijziging omleidingsroute voor de Vauwerstraat

Voorpagina » Toerisme » Wijziging omleidingsroute voor de Vauwerstraat

Vanaf maandag 20 maart wordt de Vauwerstraat in Houthem circa vier weken afgesloten voor alle verkeer. De huidige omleidingsroute wordt aangepast. Het is vanaf maandag niet meer mogelijk om via de Vauwerstraat de woonwijk achter het spoor bereiken. U kunt u de woonwijk inrijden en verlaten via de Stationsweg of via de weg parallel aan de snelweg. Deze is nu duidelijk opengesteld voor verkeer. Het éénrichtingsverkeer tussen de Vauwerstraat en Goudenrood wordt opgeheven. De omleidingsroutes voor doorgaand verkeer vanuit Meerssen en Valkenburg blijven van kracht.
Werkzaamheden oude Provinciale weg / Stationsweg
De komende drie weken worden op diverse locaties werkzaamheden uitgevoerd op het traject tussen de Stationsweg en St. Gerlach huisnummer 2.
De werkzaamheden die worden uitgevoerd zijn:
In de Stationsweg zijn de nutsbedrijven bezig met het saneren en opnieuw aansluiten van de huisaansluitingen.
Tussen de Vauwerstraat en St. Gerlach huisnummer 2 is de straat helemaal afgezet.  De komende drie weken worden hier een nieuw trottoir, parkeervak en rijbaan aangelegd.
Chateau St. Gerlach is bereikbaar, komende uit Valkenburg, door omleidingsroute H te volgen. Komende uit Meerssen is de weg St. Gerlach open in twee richtingen tot aan de in inrit van het Chateau St. Gerlach.

← Vorig bericht

Kienen met Zangvereniging Eendracht

Ouderinitiatief Vrije School Heuvelland start procedure

Volgend bericht →