Wilt u graag iets voor een ander betekenen?

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Vilt » Wilt u graag iets voor een ander betekenen?

Word dan nu vrijwilliger bij het Steunpunt Mantelzorg!

Het Steunpunt Mantelzorg is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wij zoeken mensen die tijd vrij willen maken om thuis hulp te bieden aan langdurig zieken en mensen in de laatste levensfase. Soms is alleen gezelschap houden of oppassen voldoende. Maar het kan ook gebeuren dat uw hulp nodig is bij het bezoeken van een huisarts of ziekenhuis. Of, als de omstandigheden dat toelaten, dat u samen met de cliënt gaat wandelen, winkelen of een gezellig uitstapje maakt. Uw hulp, aanwezigheid en luisterend oor worden zeer gewaardeerd door de cliënten én hun mantelzorgers. De mantelzorger, die vaak vele uren per dag voor de naaste zorgt kan door uw hulp even ‘op adem’ komen.

Wat bieden wij de vrijwilligers?

Het Steunpunt Mantelzorg zorgt voor onkostenvergoeding én een professionele begeleiding van de vrijwilligers. Ook bent u van harte welkom op de jaarlijkse vrijwilligersdag en tijdens onze themabijeenkomsten. In september starten wij weer een introductiecursus voor nieuwe vrijwilligers (woensdag 27 september, 4, 11, 25 oktober).

Wilt u meer weten? Kijk dan op www.voormantelzorgers.nl of neem contact met ons op: tel. 043-3215046 (elke werkdag van 10.00 – 15.00 uur) of info@voormantelzorgers.nl .

Onze hulp is gratis!

← Vorig bericht

Koninklijke Harmonie St. Cecilia Mheer viert haar 185e verjaardag

Niks aan de Hand beschrijft hoogtewandeling rondom Valkenburg

Volgend bericht →