Winnaar VVV-innovatieprijs: 'Wandelgids Zuid-Limburg'.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Winnaar VVV-innovatieprijs: 'Wandelgids Zuid-Limburg'.

Voor het eerste konden leden on-line stemmen.De VVV-Innovatieprijs 2012 werd woensdagmiddag uitgereikt aan de ‘Wandelgids Zuid-Limburg’. De bekendmaking vond plaats tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst in het Holland Casino.
Wandelgids Zuid-Limburg is in 2005 opgericht door Jos Wlazlo en heeft als doel het bevorderen van het wandeltoerisme in deze regio. Het is een digitaal platform voor het zoeken naar een wandeling. De gids is door de betrouwbaarheid van de actuele routes al jarenlang een begrip in Zuid-Limburg en de gehele Euregio.

Dit jaar hanteerde VVV Zuid-Limburg een nieuwe opzet voor de Innovatieprijs. Leden van VVV Zuid-Limburg konden zichzelf of collega bedrijven voordragen die zich wisten te onderscheiden met nieuwe ideeën, processen en/of diensten binnen de toeristische sector. De deskundige vakjury selecteerde een top 10 op basis van vastgestelde criteria. Daarna volgde net als vorig jaar een publieke online stemming.

Op basis van de bijna 5300 stemmen kon een top 3 worden vastgesteld. De top 3 bestond uit Wandelgids Zuid-Limburg, Kunst- en Verzamelhuis Wylre en Hotel Merici. Deze drie ondernemers werden als laatste weer ter beoordeling voorgelegd aan een vakjury.

De vakjury bestond uit de volgende personen: Wil Houben (Kamer van Koophandel Limburg en juryvoorzitter), Hugo Maat (Koninklijke Horeca Nederland), Wil Munsters (Zuyd Hogeschool), Ilja Castermans (Provincie Limburg), Frank Verkoijen (Recron) en Tom van Slooten (Kasteel Hoensbroek en winnaar van 2011).

Volgens de vakjury blonk de website ‘Wandelgids Zuid-Limburg’ uit in grensoverschrijdende toegankelijkheid, haar brede toepasbaarheid en cocreatie.
Winnaar Wandelgids Zuid-Limburg ontving een speciaal aandenken en daarnaast een op maat gemaakt promotiepakket van VVV Zuid-Limburg.

Neem een kijkje op: www.wandelgidszuidlimburg.com

← Vorig bericht

Jordy Swillens in finale CMC Alaif.

Glasvezel: nog 5% nieuwe klanten nodig.

Volgend bericht →