Winst voor HV Vilt Bequick D’s tegen BDC.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Winst voor HV Vilt Bequick D’s tegen BDC.

Dames senioren 1 wonnen zondag van Wijnandia.

Zaterdag vlogen de schoenen weer in het rond na de 2-1 overwinning van de D-dames. Het was een spannende wedstrijd tegen BDC tot de laatste minuut. Met rust stond het 2-0 en Vilt had de controle over de wedstrijd. In de tweede helft stond er een goede keeper in het doel van de tegenstander en ging de bal er niet meer in.

Vilt D kreeg voldoende kansen. De dames liepen goed vrij, maar gooiden teveel hoge ballen die de keeper er makkelijk uithaalde. En dat op het moment dat de tegenstander ook beter begon aan te vallen. Gelukkig bleef het bij één tegengoal.

Dames senioren 1 won zondag van Wijnandia in Hulsberg. Daarmee staan ze aan kop van de ranglijst. Dames 1 stond al redelijk snel voor met 1-4 en bouwden de voorsprong uit tot 4-14 bij rust.
De eerste 10 minuten na rust vielen er aan beide kanten geen doelpunten. Later scoorde Vilt 2 doelpunten met maar 5 veldspeelsters. Wijnandia en Vilt maakten er ondanks de grote achterstand van Wijnandia een sportieve wedstrijd van. De voorsprong werd groter en groter en dat maakte de eindstand 24-9 in het voordeel van Vilt BeQuick.

Gegevens zijn aangeleverd door Maria Starren-Hendriks, HV Vilt Bequick

← Vorig bericht

Falco 1 wint met grote cijfers.

Raad niet volledig geïnformeerd?

Volgend bericht →