Winst voor Ready 2 en 3.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Winst voor Ready 2 en 3.

Verlies voor Ready 1.

Ready 1 ontving in eigen huis Sittard. Mischa Lechanteur was weer ongenaakbaar en scoorde een hattrick. Ruud Pessers miste aanvankelijk nog enig wedstrijdritme, maar wist zijn laatste wedstrijd sterk naar zich toe te trekken. Stefan Hämer kwam helaas niet in zijn spel en kon er geen overwinning aan toevoegen. Eindstand; 6-4 voor Sittard.
Ready 2 speelde een uitwedstrijd tegen Sittard. Jan Bet scoorde een fraaie hattrick. Lucien Cörvers en Jeroen de Boer scoorden ieder 2 maal, zodat men met een 7-3 overwinning huiswaarts kon keren.
Ready 3 speelde tegen Kerkrade. Guus Rouwette was de man in vorm en scoorde een hattrick. Pedro Noteborn scoorde 2 maal en Leo Dorren won ook 1 maal. Het dubbel was eveneens voor Ready. Eindstand; 7-3 voor Ready.
Ready 4 moest tegen Seta aantreden met maar liefst 2 invallers. Hoewel de invallers Ruben Cörvers en Peter Wong zeer verdienstelijk speelden, konden ze net geen punt binnenhalen. Kaj Nelissen kon de eer van het team redden door 1 partij te winnen. Eindstand; 9-1 voor Seta.
Ready 5 had deze week vrij.

Gegevens zijn aangeleverd door Gerda Pessers van TTV Ready Broekhem

← Vorig bericht

Sibbe MC 2 nu al in grote problemen.

Marianne Vos gehuldigd door burgemeester Eurlings.

Volgend bericht →