Winst voor Readyteams 3, 4 en 5.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Winst voor Readyteams 3, 4 en 5.

Ready 5 verloor in en tegen Helden.Ready 1 speelde tegen Landgraaf. Hier was Mischa Lechanteur weer goed voor een hattrick. Ronald Quadvlieg won 1 maal. Ruud Pessers scoorde, ondanks goed spel, niet. Eindstand 6-4 voor Landgraaf.
Ready 2 ontving Sittard. Deze tegenstander bleek te sterk te zijn voor Ready. Guus Rouwette en Pedro Noteborn wisten ieder 1 tegen punt te scoren. Chrit van Tol kwam niet tot winst. Eindstand 8-2 voor Sittard
Ready 3 speelde tegen Elsloo een prima wedstrijd. Zowel Jan Bet als Tom Roebroeck scoorden een hattrick en Kaj Nelissen wist er ook een overwinning aan toe te voegen. Eindstand 7-3 voor Ready.
Ready 4 trad aan tegen Kluis. Peter Wong was de man in vorm. Hij scoorde een hattrick. Tom Hoogers was goed voor 2 zeges en Richard Mensch maakte de overwinning compleet met 1 zege. Eindstand 6-4 voor Ready.
Ready 5 speelde tegen Destatec. Invaller Pascal Kabo zorgde voor een uitstekende invalbeurt met een hattrick. Freddy Tossings won 2 maal en Ruben Cörvers 1 maal. Eindstand 6-4 voor Ready.
Alle gegevens zijn aangeleverd door Gerda Pessers van Ready Broekhem.

← Vorig bericht

Pech achtervolgt Sinterklaas in Madrid.

Heren 1 verdedigde hiermee hun 2e plaats succesvol.

Volgend bericht →