Winst voor team Ready 1.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Winst voor team Ready 1.

Team 3 wist de winnende lijn niet vast te houden.Ready 1 speelde tegen Fürst. William Cheung wist ook deze keer weer een hattrick te scoren. Stephan Hämer hervond zijn vorm en scoorde 2 maal. Ruud Pessers scoorde 1 maal, al moest hij zijn overige partijen nipt afgeven in de 5e game. Het dubbel was ook voor Ready. Eindstand 7-3 voor Ready.
Ready 2 speelde tegen Sempre Avanti. Jeroen de Boer speelde ijzersterk en won al zijn partijen. Lucien Cörvers scoorde 2 maal. Helaas had Jan Bet een offday, anders was winst binnengehaald. Nu werden de punten gedeeld: 5-5.
Ready 3 wist de winnende lijn niet vast te houden. Tegen Minor verloor Guus Rouwette zijn 100 %, maar wist er toch 2 zeges te behalen. Chrit van Tol scoorde 1 maal en het dubbel was voor Ready. Pedro Noteborn kwam niet tot winst. Eindstand 6-4 voor Minor.

Ready 4 speelde gelijk tegen Asterix. De punten werden behaald door Tom Roebroeck en Kaj Nelissen met ieder 2 overwinningen. En het dubbel maakte de 5 compleet.
Ready 5 reisde af naar het verre Helden. Gelukkig kon men met een overwinning weer huiswaarts keren. Miranda Cörvers speelt nog steeds 100 % en scoorde een hattrick. Simone Tossings moest voor het eerst in deze competitie verlies incasseren, maar won 2 partijen. Michel van Etten maakte met zijn overwinning de overwinning compleet. Eindstand 6-4 voor Ready.
Gegevens zijn aangeleverd door Gerda Pesssers vanReady Broekhem.

← Vorig bericht

Harmonie Walram promoveert.

Dames 1 HV IASON wint in laatste minuut.

Volgend bericht →