Winterwandeling mannenkoor Inter Nos

Voorpagina » Toerisme » Winterwandeling mannenkoor Inter Nos

Op zondag 19 februari 2017 organiseert Mannenkoor Inter Nos de jaarlijkse Winterwandeling. Een mooie gelegenheid om de ‘spieren’ los te lopen en nieuwe energie op te doen voor de komende Carnaval. De afstanden zijn: 21 – 14 – 7 km Starttijden: 21 km 08.00-12.00 uur, 14 km 08.00-13.00 uur, 7 km 08.00-14.00 uur.
Gestart wordt vanuit de kantine van Voetbalclub SV Geuldal, Mauritiussingel 9, 6305AZ Schin op Geul. Inschrijven kost € 2,50 per persoon, leden van erkende wandelbonden genieten € 1,- reductie. Startbureau sluit om:17.30 uur.
Ook in de winterperiode wordt getracht begaanbare paden in de veldlandschappen met bossen te combineren. Alle routes voeren door een prachtig (hopelijk) winters Heuvellandschap.
In Wijlre in ‘t Leienhoes is de centrale rustplaats ingericht en bestaat de mogelijkheid voor een drankje en een hapje. Van hieruit gaat de route verder.Tijdens de wandeling kunt u genieten van het mooie 5 sterrenlandschap met een grote verscheidenheid aan winterlandschappen en prachtige vergezichten in het landschap.Ook wandelt men door een aantal pittoreske gehuchten.Verder zijn in deze streek kastelen, wegkruizen en vakwerkhuizen te ontdekken. Een tocht voor het gehele gezin, ook voor gezinnen met kinderen.
Foto: Frans Hendriks, Tv Valkenburg

← Vorig bericht

Maria-iconen te zien in Houthem

Meer veiligheidsvoorzieningen tijdens Auw Wieverbal

Volgend bericht →