Wisselende Ready resultaten

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Wisselende Ready resultaten

Ready 1 won, maar Ready verloor van Sibbe MCIn Swalmen mocht Ready aantreden tegen Destatec. Hier werd een mooie 6-4 overwinning behaald op de naaste degradatiekandidaat. Zowel Ronald Quadvlieg, als Mischa Lechanteur ,als Ruud Pessers scoorden allen 2 overwinningen. Hierdoor heeft men een comfortabele voorsprong en handhaving binnen handbereik.

Voor Ready 2 was dit treffen met Sibbe belangrijk. En ook dit team presteerde bijzonder goed door met 6-4 te winnen van Sibbe, dankzij 2 overwinningen van Jan Bet, 2 van Lucien Cörvers, 1 van Piet Frijns en het dubbel. Hierdoor is Ready 2 zo goed als zeker gehandhaafd.
De thuiswedstrijd van Ready 3 tegen Sibbe was zwaar. Helaas konden alledrie de spelers; Guus Rouwette, Pedro Noteborn en Freddy Tossings, niet tot winst komen en werd met dubbele cijfers verloren. Gelukkig had men in vorige wedstrijden genoeg gescoord om niet in de gevarenzone te komen.
Voor Ready 4 was de uitslag tegen Vijlen dramatisch. Ook hier kon men geen vuist maken en werd met dubbele cijfers verloren. Stephan Hämer, Miranda Cörvers en Simone Tossings konden allen geen winst naar zich toe trekken. Helaas zal het voor dit team betekenen dat men degradatie niet meer kan ontlopen.

← Vorig bericht

Terug naar de kerk in Schin op Geul

S.E.C. dames 1 werd zaterdag kampioen

Volgend bericht →