WK Wielrennen 2012 lanceert eigen iPhone app.

|
, , , , , , , ,

Voor laatste nieuws rondom het Wereldkampioenschap Wielrennen 2012 in valkenburg e.o.De stichting WK Wielrennen Limburg 2012 heeft een iPhone applicatie voor het WK uitgebracht onder de naam Limburg 2012. Met de WK Limburg 2012 app blijft de wielerliefhebber overal en altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het Wereldkampioenschap Wielrennen dat volgend jaar in de Nederlandse provincie Limburg wordt verreden.
In eerste instantie bevat de wielerapplicatie vooral nieuws, foto’s, video’s, tweets, Limburgse wielerhistorie en parcoursinformatie. Ook is er een Fan Wall waar foto’s en berichten kunnen worden geüpload. Na verloop van tijd zal de app ook worden uitgebreid met team- en landeninformatie, wedstrijduitslagen en mogelijk het precieze en actuele koersverloop en live beelden van de verschillende wedstrijden.
De applicatie wordt weergegeven in de taal afhankelijk van de taalinstelling van de iPhone. De inhoud van de WK-app is Engelstalig.
De officiële WK Wielrennen Limburg 2012 app is ontwikkeld door de Stichting WK Wielrennen Limburg 2012 in samenwerking met Nxtmix en Vermeulen Brand Design.

DeLimburg 2012 applicatie is vanaf vandaag beschikbaar in de app store en kost 0,79 eurocent.
De Wereldkampioenschappen Wielrennen 2012 worden van 15 tot en met 23 september gehouden.

← Vorig bericht

Zondag verkiezing van 'De Valkenburger'.

Feestelijke opening vierdaagse in Berg.

Volgend bericht →