Z.C. Valkenburg regeert op LKA

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Z.C. Valkenburg regeert op LKA

De zwemmers van ZC Valkenburg hebben goed gepresteerdtijdens de eerste twee dagen van het Limburgs Kampioenschap op de lange baan. Op deze door de kring Limburg in samenwerking met zwemvereniging Brunssum georganiseerde wedstrijd heeft ZC Valkenburg inmiddels 37 gouden, 25 zilveren en 12 bronzen medailles veroverd.
Zaterdag 5 mei om 16.00 uur ging in d’r Pool te Kerkrade het Limburgs Kampioenschap op de lange baan van start. In totaal hadden zwemmers van 21 verschillende verenigingen uit geheel Limburg zich voor deze wedstrijd geplaatst. Over de vier dagen dat dit kampioenschap gaat duren worden 42 programma’s afgewerkt.
Toen op zondag om 18.00 uur de 2e dag na 22 programmanummers werd afgesloten bleek ZC Valkenburg met ruime voorsprong het medailleklassement aan te voeren. De toppers van ZC Valkenburg hadden net een trainingsstage achter de rug, daarom wellicht werd er slechts één Limburgs record gebroken (Yvo op de Kamp scherpte zijn eigen record op de 200 m vrije slag aan tot 1.58.71). Of het hierbij blijft zal tijdens het tweede weekend blijken.

← Vorig bericht

Falco 4 eveneens kampioen

Wandelaar levert unieke prestatie

Volgend bericht →