Zangvereniging Orphée bestaat dit jaar 155 jaar

Voorpagina » Toerisme » Zangvereniging Orphée bestaat dit jaar 155 jaar

Zangvereniging Orphée bestaat dit jaar 155 jaar. Afgelopen jaar vierden zij hun 50-jarig jubileum als gemengd zangkoor. Daarvoor was het een mannenkoor. Orphée kent een zeer gevarieerd repertoire, van klassiek tot volksmuziek en meer moderne muziek, van musical tot opera en operette.
Over het algemeen zijn er een zestal uitvoeringen per jaar, waaronder het jjaarlijkse kerstconcert in de St. Gerlachuskerk in Houthem. Het koor bestaat uit 36 leden (22 dames en 14 heren), waaronder ook drie jongeren in de leeftijd van 22 tot 25 jaar. Onder de enthousiaste leiding van de dirigent Levon Leonard wordt hard met humor en passie aan muziekstukken gerepeteerd.
Om u kennis te laten maken met Zangvereniging Orphée kunt u op Op donderdag 21 februari deel nemen aan een open repetitie. Met name tenoren en bassen zijn bijzonder welkom in de Huiskamer van Dorpscentrum De Holle Eik aan de Baron de Selysstraat 4 te Houthem-St. Gerlach van 20.30 uur tot 22.30 uur.
Voor meer info kunt u mailen via zvorphee@gmail.com
In 2019 bestaat Orphée Social Singing 5 jaar. Een bijzondere mijlpaal voor deze zanggroep voor jongeren. Uiteraard wordt daar dit jaar aandacht aan besteed met een verjaardagsconcert op zaterdag 15 juni 2019 begeleid door de band Into The Blue uit Maastricht. Zeker in dit feestjaar hoopt Orphée Social Singing op nog een aantal
nieuwe leden uit Valkenburg en omstreken.
Om jongeren tussen 14 en 30 jaar oud kennis te laten te laten maken is donderdag 7 februari een open repetitie van deze  van 18.30-20.00 uur in de huiskamer van Dorpscentrum de Holle Eik in Houthem.

← Vorig bericht

Valkenburgs duo 'Andy & Roy' in halve finale L.V.K.

Wandelpad St.Jansbos gedeeltelijk weer open

Volgend bericht →