Valkenburg-centrum is één dag in gebruik als filmset

Voorpagina » Toerisme » Valkenburg-centrum is één dag in gebruik als filmset

Zaterdag worden op het pleintje voor de HH.Nicolaas- en Barbarakerk, in de Pelerinstraat,  in de Gosewijnstraat, het Theodoor Dorrenplein, in de Bogaardlaan en in de Maternusstraat filmopnames gemaakt van 07:00 tot 18:30 uur. De opnames worden gedraaid door de film “Ranah3Warna”, geproduceerd door Mata Hari Media.
Geen moderne auto’s
De film speelt in de jaren tachtig van de vorige eeuw. “Het is daarom belangrijk dat er geen moderne auto’s of andere moderne attributen in beeld komen. Om dat te realiseren, verzoekt de gemeente om zaterdag van 07.00 uur tot 18.30 uur niet te parkeren op het plein rondom de HH. Nicolaas- en Barbarakerk, de Gosewijnstraat, Theodoor Dorrenplein, in de Bogaardlaan en in de Maternusstraat”, aldus de gemeente Valkenburg aan de Geul.
Zaterdag is het even anders in het centrum
Leveranciers kunnen tussen 7:00 en 11:00 uur laden en lossen zoals gewoonlijk. Het kan gedurende deze periode wel enkele momenten voorkomen dat gevraagd wordt om even te wachten met doorrijden naar de plek van bestemming.
Er worden ervaren verkeersregelaars ingezet in het filmgebied. Zij zorgen dat er tijdens de opnames (alleen als de camera draait) geen mensen door het beeld lopen. Zij zullen gedurende de dag af en toe de straten voor korte tijd blokkeren voor voetgangers en fietsers.

← Vorig bericht

Gemeente geeft inkijkje in mobiliteit voor de toekomst

Lood gestolen van dak stroomhuisje in Gerendal

Volgend bericht →