ZC Valkenburg start nieuw seizoen

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » ZC Valkenburg start nieuw seizoen

Met langs afstandscircuitMet de eerste training op maandag 18 augustus is voor de zwemmers van ZC Valkenburg het nieuwe seizoen inmiddels al bijna een maand geleden gestart. Alleen de topgroep had er toen al een pittige trainingsstage van een week in Oostenrijk opzitten.
De eerste wedstrijd die op de kalender staat is gepland op vrijdag 19 september. Die avond wordt het eerste deel van het Lange AfstandsCircuit (LAC) gezwommen in Hoensbroek. Deze keer staan de 200m wisselslag op het programma. In het weekend erna (zaterdag 20 en zondag 21 september) vindt de Bokkerijderswedstrijd plaats in Overpelt (België). Tijdens deze tweedaagse wedstrijd doet ZC Valkenburg opnieuw een gooi naar de eindoverwinning.
In 2006 én 2007 ging de club met de hoogste eer strijken. Zullen de zwemmers ook dit jaar hun concurrenten te snel af zijn?
Omdat ZC Valkenburg nog altijd nieuwe leden kan gebruiken zal op zaterdag 27 september een grote ledenwerfactie plaatsvinden onder de titel KNZB on Tour. Iedereen met minimaal zwemdiploma A is welkom. Tijdens het zwemspektakel dat in de Polfermolen plaatsvindt, zullen de kinderen tussen 15.00 en 16.00 uur een proeftraining krijgen onder leiding van onze trainers, terwijl op hetzelfde moment onze jongste leden een ‘echte’ training krijgen. Tussen 16.00 en 17.00 uur zullen alle kinderen samen spelletjes doen in de vorm van estafettes.
Voor ouders en andere belangstellenden worden in het zwembad standjes ingericht waar meer informatie gekregen kan worden over de (wedstrijd) zwemsport.

← Vorig bericht

Uitslagen en verslagen afgelopen weekeinde

Historische vondst op de Kasteelruïne Valkenburg

Volgend bericht →

Plaats een reactie