ZC Valkenburg succesvol op LKA.

Voorpagina » Nieuws » Sport » ZC Valkenburg succesvol op LKA.

In Kerkrade.De zwemmers en zwemsters van ZC Valkenburg waren dit jaar weer succesvol tijdens de Limburgse A-kampioenschappen (LKA) die afgelopen weekend in Kerkrade werden afgesloten.
Na het vier dagen durende zwemprogramma gingen de 25 deelnemers met in totaal 104 medailles naar huis. Daarvan waren 8 gouden en 1 zilveren medaille voor estafettes. Lucas Greven (die van 25 tot en met 31 juli zal deelnemen aan de Koninkrijksspelen op Aruba) wist zijn 10 individuele starts om te zetten in 7 gouden, 1 zilveren en 1 bronzen medaille. Daarmee was hij de meest succesvolle zwemmer van ZC Valkenburg. Mitch Notten veroverde uit 8 starts 6 keer goud en 2 keer zilver.
Bij de dames wist Chantal Senden 6 gouden en 1 zilveren medaille te winnen na 7 starts. Voor de 12-jarige Nina Grispen was dit kampioenschap eveneens een succes. Zij wist onverwacht de limieten te halen voor de Nationale Kampioenschappen voor Junioren (NJK) met twee opmerkelijke verbeteringen van haar persoonlijke records op de 100m vrije slag en de 100m vlinderslag.
De meeste medaillewinnaars zullen van 12 tot en met 14 juni aan de Nationale Kampioenschappen (NK) in Eindhoven deelnemen of van 19 tot en met 21 juni aan het NJK in Amsterdam.

← Vorig bericht

Dames recreanten – MenG Optimo: 6-16.

Transperant wil betaalbare woningbouw voor jongeren.

Volgend bericht →