Zeges voor dames en heren van S.E.C.

Voorpagina » Nieuws » Zeges voor dames en heren van S.E.C.

Afgelopen zaterdag 12 maart was voor zowel de heren als de dames van S.E.C. een succesvolle speeldag. Het eerste herenteam kwam voor de tweede keer binnen 6 dagen uit tegen HHC 4. Verleden week maandag werd weliswaar met 4-0 gewonnen; het wedstrijdverloop was echter ontzettend spannend. Zaterdag stond de uitwedstrijd op het programma.
En ook nu was er geen sprake van een groot onderling krachtverschil. Via 23-25 en 18-25 nam S.E.C. een 2-0 voorsprong. In de derde set maakte de Valkenburgse formatie te veel fouten waardoor HHC de winst kon grijpen. S.E.C. was wakker geschud en stelde in de vierde en laatste set orde op zaken: 17-25. De heren staan nu op een mooie tweede plaats met vijf punten achterstand op koploper ADC 3. die echter twee wedstrijden meer heeft gespeeld. Het behalen van de titel is dus zeker nog mogelijk.

Dames 1 ging op bezoek bij rode lantaarndrager Set Up Meerlo. In de eerste twee sets werd geconcentreerd gespeeld. Via 18-25 en 19-25 winst deden de S.E.C. dames wat je gezien de stand op de ranglijst kon verwachten. In set 3 verslapte de aandacht en rook Set Up kansen op winst. Die werd ook een feit. S.E.C. vond dit  verlies meer dan genoeg en maakte in de laatste set duidelijk wie de beste was: 12-25. Door de 3-1 overwinning staat S.E.C op een mooie vijfde plek.

Programma komend weekeinde
Aanstaande zaterdag 19 maart spelen zowel de dames als de heren een thuiswedstrijd. Dames 1 neemt het op tegen Bach SV terwijl Heren 1 de degens kruist met VC Landgraaf 3. Beide wedstrijden in De Polfermolen beginnen om 18:00 uur.

Informatie en foto aangeleverd door Ruud Janssen van S.E.C. Valkenburg

← Vorig bericht

Uitslagen amateurvoetbal zondag 13 maart

Opschonen omgeving ’t Geboew in Schin op Geul

Volgend bericht →