Zelfhulpgroep Vriendschapsnetwerken start weer in 2008

|
, , , , , , ,

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Zelfhulpgroep Vriendschapsnetwerken start weer in 2008

Voor vrouwen met geweldservaringenOp 10 januari 2008 om 11 uur starten wij in Valkenburg in de Prinses Christinalaan 14 in Broekhem-Zuid weer een zelfhulpgroep voor vriendschapsnetwerken .Het is bedoeld voor mensen, die andere mensen willen kennen leren, maar nog niet zo goed weten, hoe ze dat kunnen aanpakken.
Wij werken met een zelfhulpgroep, waarbij wij gezamenlijke activiteiten ondernemen, waarbij vriendschapsbanden een belangrijke rol spelen.Wat is nodig om contact en vriendschap aan te gaan met die ander.De bijeenkomsten zijn bedoeld om te oefenen en zicht te krijgen op, welke vaardigheden jij nodig hebt om vriendschappen op te bouwen.
Een vriendschapsnetwerk heeft een duidelijk startpunt, maar geen omschreven eindpunt.De leden bepalen zelf, hoe lang het netwerk in stand blijft.Een vriendschapsnetwerk staat in het teken van contact leren maken en vriendschappen aangaan.Voor wie?Voor deelnemers, die zelf willen en kunnen investeren in anderen.Er wordt gewerkt vanuit jouw eigen kracht, het stimuleren van onderling contact, herkenning en erkenning en het versterken van jouw eigen autonomie.
Er worden ook groepsuitjes georganiseerd, een bron van gezelligheid en steun en vanuit empowerment, jij geeft zelf aan, wat je nodig hebt.De kracht van het positieve denken en geloven in jezelf.Gelijkwaardigheid van de begeleider, die zelf ervarings deskundig is.Voel jij je hierdoor aangesproken, of wil jij hierover een folder,
Vrienden voor het leven.Doet U mee in januari 2008?Neem dan contact op met Yvette of Marietje. Tel: 043-6013857 of 0616131361 email :marietjelemmens@gmail.com
zie www.stichting-time-out.nl

← Vorig bericht

Dat zal je met kerst gebeuren !

Waterleidingbreuk gedicht

Volgend bericht →