Zesde plaats voor Walram-jeugd bij NK

Voorpagina » Toerisme » Zesde plaats voor Walram-jeugd bij NK
Bij het Nederlands kampioenschap voor C-junioren – het Voetbal Talenten Toernooi – in het Noord-Hollandse Heiloo heeft Walram een prima zesde plaats behaald in een deelnemersveld van 16 ploegen. Walram, met een erg jonge ploeg, moest het veelal opnemen tegen de ouders C-spelers in deze leeftijdscategorie maar weerde zich kranig.
De openingswedstrijd ging jammer genoeg meteen met 0-2 verloren. Een doelpuntloos gelijkspel in het tweede duel betekende feitelijk de uitschakeling voor een podiumplek. De 1-0 winst in de derde wedstrijd was voldoende voor plek twee in de poule. In de tussenronde – met vier ploegen – werd met 3-1 gewonnen waardoor er om de vijfde plaats moest worden gespeeld. In  het slotduel was de accu leeg: 0-2 verlies hetgeen een zesde plek in de eindstand betekende. Kampioen werd SV Grol voor De Foresters.
Meteen ook het laatste duel van een succesvol seizoen voor Koen Veugen – hij vertrekt naar de MVV-jeugd – en doelman Tijn Becker die zijn geluk gaat beproeven bij het Duitse Alemannia Aachen.
Een combinatieteam van de E-jeugd  – 7 x 7 – nam een dag later deel aan dit NK in Heiloo. Hun inbreng tegen de fysiek sterkere ploegen bleef na zes loodzware duels beperkt tot de uiteindelijke 24e plaats in een rijtje van 32 teams. Met een nederlaag, een gelijkspel en een zege ging het naar de eindronde. Daar lieten de krachten na en werd driemaal fors verloren. De laatste drie wedstrijden waren er duidelijk teveel aan. Geen schande! Een hele zware beproeving voor de pupillen van trainer Dennis Strijbosch maar wel een ervaring rijker. In deze categorie werd Zuidhorn kampioen vóór Swift.
De gegevens zijn aangeleverd door Frits Feuler van VV Walram Valkenburg.
Foto’s VV Walram © 2016
← Vorig bericht

Beste houding in optocht voor Jonge Nobele

Hotel Salden in Schin op Geul verkocht

Volgend bericht →