Zo'n dertig zienswijzen ingediend.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Zo'n dertig zienswijzen ingediend.

Tegen ontwerp bestemmingsplan centrum.Op dit moment is de termijn waarin burgers en instanties zienswijzen kunnen indienen tegen het ontwerp bestemmingsplan centrum gesloten. Dat was vanaf 24 juni tot 5 augustus mogelijk. Zo’n 30 inwoners/instanties hebben een zienswijze ingediend, zo laat de gemeentewoordvoerder weten.
Het ontwerp-bestemmingsplan wordt op 25 oktober in de gemeenteraad behandeld. Na vaststelling door de gemeenteraad ligt het bestemmingsplan inclusief zienswijzen ter inzage. De ondernemersvereniging Centrum Promotion laat weten ook een zienswijze te hebben ingediend.
51 Winkeliers hebben de zienswijze ondertekend. "Dat geldt dan als één zienswijze", verduidelijkt de gemeentewoordvoerder.
Tijdens de laatste algemene ledenvergadering van Centrum Promotion waren de aanwezige onderne-mers unaniem voor het indienen van een visie zegt John Reinhard, bestuurslid van Centrum Promotion.

De ondernemers hebben met de detailhandelconcentratie, horecazonering, verkeersbeleid, de uitrit parkeergarage, waardeverminderingen en de mogelijk 15 tot 20 meter hoge Geulpoort problemen.

Foto Fons Winteraeken, Tv Valkenburg © 2009/2010

← Vorig bericht

Geen bamboepoort op Geulbrug.

Autokraker gepakt.

Volgend bericht →