Zondag 22 april 2007 Lentetocht Wandelvereniging Vilt.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Zondag 22 april 2007 Lentetocht Wandelvereniging Vilt.

In het kader van Sint Gerlachus HouthemOp zondag 22 april 2007 organiseert Wandelvereniging Vilt haar jaarlijkse Lentetocht.
De Lentetocht staat dit jaar in het kader van Sint Gerlachus te Houthem. Het domein en de kerk van Sint Gerlachus is die dag opengesteld voor de wandelaars. De prachtige kerk met zijn fresco’s en het kapittel, het museum zijn beslist de moeite waard. Rondom de kerk is de rustplaats ingericht. De wandeltocht gaat vanuit Café Dich & Ich Rijksweg 132, Berg en Terblijt van start.
De Bergse en Wippertse heide, Ingendael, het Geuldal en Ravensbos vormen het decor van de wandeling en staan garant voor een wandeling door een prachtig natuurgebied. Wandelend langs de oevers van de Geul heeft men een prachtig uitzicht op het Ingendael met op de achtergrond Chateau Sint Gerlach met de kerk als pronkstuk. De 28 km wandelaars doen het pittoreske Waterval aan. De afstanden zijn 7-14-21-28 km. De starttijden 7 en 14 km van 07.00 tot 14.00 uur. 21 km 07.00 tot 12.00 uur. 28 km van 07.00 tot 11.00 uur.
Sluiting aankomstburo 18.00 uur. Inschrijfgeld € 1,70 met sticker, €1,50 zonder sticker.
Leden van erkende binnen- en buitenlandse wandelverenigingen genieten een reductie van € 0,50.
I.V.V. stempel aanwezig.
Houdt U ook van wielrennen? Op deze zondag is ook de Amstel-Goldrace en de finish is op de Cauberg op 2 km van ons startlokaal. Dus wilt u wandelen en de finish van de Amstel Goldrace meemaken, dan is dit natuurlijk een unieke kans “ Twee vliegen in een klap”.’s Morgens wandelen en ’s middags genieten van de aankomst van de Amstel Goldrace , dit kan allemaal op zondag 22 april in Vilt. Ons startlokaal is zeer goed te bereiken en ook weer te verlaten. Grijp de kans en maak er een geweldige dag van.
De tocht is goedgekeurd door de L.W.B. onder het nummer TZ-lwb 20077048
Inlichtingen: www.wandelverenigingvilt.nl

← Vorig bericht

Weer overleg colleges Valkenburg en Maastricht

Estafette-teams scherpen Limburgse records aan

Volgend bericht →