Zondag opening Openluchttheaterseizoen.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Zondag opening Openluchttheaterseizoen.

Gerestaureerde grottheater wordt officieel in gebruik genomen.Zondag 5 juni is het zover. Dan gaat het nieuwe seizoen van start in het Openluchttheater. De opening heeft een extra feestelijk tintje omdat het sfeervolle, geheel gerestaureerde grottheater officieel in gebruik wordt genomen.

Er zijn optredens van het Jeugdorkest van harmonie Ste. Cécile Eijsden, pianiste Mireille Heyltjes, cellist Jos Kamp, jazzpianist Ruud Jacobs en singer/songwriter Ed Hellenbrand uit Valkenburg. Het programma begint om 16 uur en is gratis toegankelijk.

Het oudste openluchttheater van Nederland maakt zich op voor de viering van het honderdjarig bestaan in 2016 en presenteert in de aanloop ernaartoe een aantal bijzondere projecten. Zo pakt het theater de rijke operatraditie weer op: tot het jubileumjaar zal Opera Zuid jaarlijks in Valkenburg een opera bren-gen, op 14 juni L’Elisir d’Amore van Donizetti.

De voorstelling kan voor € 20,= worden bezocht, dat is de helft van het bedrag dat andere theaters vragen voor dit sprankelend operaspektakel.

← Vorig bericht

Kinderbakkerij is wederom prachtig succes.

Geulkade aan de Bogaardlaan is instabiel.

Volgend bericht →