Zonen beginnen eigen onderneming.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Zonen beginnen eigen onderneming.

In oudste station van Nederland.Vanaf eind augustus krijgt het oudste station van Nederland een nieuwe bestemming. Dominique Tummers, zoon van Leo en Inez Tummers, opent dan hier de deuren van de "Stationnerie". In het gebouw wordt nu nog hard gewerkt. De voormalige wachtkamer en de loketten worden ingericht tot een sfeervolle brasserie.
Aan het stationsplein wordt nu de laatste hand gelegd aan de bestrating met basalt. Een groot terras aan weerszijden van de entree van het monumentale gebouw en twee oversized parasols zijn onderdeel van dit vernieuwde terras.
Niet alleen Dominique Tummers slaat zijn horeca-vleugels uit. Ook Philippe, de oudste zoon van Leo en Inez Tummers, exploiteert de nieuwe zaak in de Wehryweg. In voormalig hotel Buitenzorg wordt al weken hard gewerkt aan het interieur. Deze "Wellness Residence Hotel Tummers" opent begin september haar deuren.
Er worden zes wellness suites ingericht met alle denkbare luxe. Iedere kamer wordt ingericht met twee-persoons hydrosauna en massagedouches, naast toilet, radio en TV, föhn, minibar, safe, bureau, zithoek en home cinema.
Foto’s Fons Winteraeken, Tv Valkenburg © 2010

← Vorig bericht

Oktoberfest weer in de Grotestraat.

VV Walram 1 speelde gelijk tegen RHHSV.

Volgend bericht →