Zure nederlaag voor dames VC S.E.C. 

Voorpagina » Nieuws » Zure nederlaag voor dames VC S.E.C. 

Op bezoek bij Furos liepen de dames van VC S.E.C. zaterdagavond 25 maart tegen een 3-1 nederlaag op. Een zuur verlies, want het bereiken van de tweede plaats en dus het spelen van promotiewedstrijden voor een plek is de derde divisie zijn hierdoor een heel lastige horde geworden. De stand is nu: 1. Set Up 19-72. 2. Saturnus 20-72, 3. S.E.C. 20-70. 

In Kerkrade begon Furos veel feller aan de wedstrijd en nam door een reeks goede services een ruime voorsprong die niet meer tenietgedaan werd door VC S.E.C. De tweede set werd weliswaar wel gewonnen, maar VC S.E.C. had een collectieve offday en leed een terechte nederlaag;
3-1.    

Heren 1
Het eerste herenteam speelde al de laatste wedstrijd van de competitie. In Urmond moest de strijd worden aangegaan met ADC, de nummer twee op de ranglijst. Het werd uiteindelijk een 3-1 nederlaag voor VC S.E.C. in een aantrekkelijk duel. De S.E.C.-heren hebben het in hun eerste jaar in de tweede klasse prima gedaan. Ze zijn niet gedegradeerd en de zesde plek op de ranglijst geeft vertrouwen voor het volgende seizoen.

Foto Ruud Jansen, VC SEC

← Vorig bericht

Uitslagen amateurvoetbal zondag 26 maart

Dames HVMIC niet opgewassen tegen koploper Habo’ 95

Volgend bericht →