ZVV De Kilo 1 en 4 in race voor het kampioenschap

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » ZVV De Kilo 1 en 4 in race voor het kampioenschap

Op 14 en 21 april vallen de beslissingenZVV De Kilo 1 staat met nog twee uitwedstrijden te spelen aan de leiding van de 1ste klasse C van de zaalvoetbalcompetitie met een voorsprong van 2 punten. De laatste thuiswedstrijd tegen ZVV In de Bende 2 uit Landgraaf werd maar liefst gewonnen met 9-0.
Op zaterdag 14 april moet ZVV De Kilo aantreden tegen FC Geleen Zuid 1 in Sporthal Vouersveld te Geleen. Aanvang van de wedstrijd: 19.00 uur.
Op zaterdag 21 april 2007 speelt ZVV De Kilo 1 haar laatste wedstrijd tegen ZVV Mechelen 1 in Sporthal Gulpdal te Gulpen. Aanvang van de wedstrijd: 18.00 uur.
ZVV De Kilo 4 staat met nog een uitwedstrijd te spelen aan de leiding in de 4de klasse L van de zaalvoetbalcompetitie. De laatste uitwedstrijd werd tegen ZVVM Campus 7 werd gewonnen met 6-3. Hun voorsprong op de nummer 2 bedraagt 3 punten.
Zij moeten nog een uitwedstrijd spelen tegen ZVV Mechelen 3 op zaterdag 21 april 2007 in sporthal Gulpdal te Gulpen. Aanvang van de wedstrijd: 20.00 uur.
Wij hopen dat veel mensen de jongens van ZVV De Kilo komen aanmoedigen in deze zo belangrijke wedstrijden voor de beide teams van ZVV De Kilo.
Voor alle uitslagen, standen, programma’s en achtergrondinformatie van ZVV De Kilo 1, 2, 3, 4 en 5 bezoek onze website: www.zvvdekilo.nl

← Vorig bericht

Steenkolenmijn viert 90ste verjaardag

Gratis parkeren in Poststraat

Volgend bericht →