ZVV de Kilo bekerwinnaar.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » ZVV de Kilo bekerwinnaar.

In de slotfinale winst binnengehaald.Voorzitter Jef Kleijnen straalde van oor tot oor. “Dit is fantastisch voor de jongens en de vereniging”, sprak hij na afloop van de finale om de districts-beker tussen de Kilo en In de Bende die door de ploeg uit Berg en Terblijt met 2-0 was gewonnen.
In de stadssporthal van Sittard ontstond vanaf het begin een levendige strijd met kansen over en weer. Aan beide kanten werden de nodige pegels afgevuurd, doelpunten vielen echter (nog) niet. De beide doelmannen weigerden te capituleren.
Vooral Bert Kersemeeckers van ZVV De Kilo groeide tot grote hoogte en had hierdoor een zeer positieve invloed op de ploeg. Tot 2 minuten voor het einde bleef de stand dubbel-blank.
Op het moment dat de toeschouwers zich hadden verzoend met een verlenging wist Roger Lahaye na een langdurige aanval eindelijk het net te vinden: 1-0. In de Bende trok meteen massaal ten aanval, waardoor Jeroen Vaessen uit een counter aan alle onzekerheid een einde kon maken: 2-0.

Vanaf zondag 3 juni a.s. kunt u eenverslag van deze bekerwinst van ZVV de Kilo zien op Tv Valkenburg, Ziggo kanaal 42 of analoog.

Foto’s gemaakt door peggy kerssemeeckers

← Vorig bericht

'Dag van de bouw' in Valkenburg-centrum.

Kampioensreceptie dames 1 HV Vilt Bequick.

Volgend bericht →