ZVVM Campus gelijk in zaalvoetbaltopper

Voorpagina » Toerisme » ZVVM Campus gelijk in zaalvoetbaltopper

In een spannend en vaak ook hard duel hebben de zaalvoetballers van ZVVM Campus in de Topklasse vrijdagavond een zwaarbevochten gelijkspel uit het vuur gesleept tegen concurrent Awt Gelaen: 3-3.
Beide teams wisten dat een zege nodig was om de aansluiting met de beide koplopers te behouden. De bezoekers drukten in de eerste helft hun stempel op de wedstrijden en kwamen verdiend op 0-1.
Meteen na de pauze stond de 0-2 op het bord en leek het gedaan met de wat stroef spelende thuisploeg. Dat veranderde toen Campus, met aanvoerder Mike Willems, plots alle schroom van zich afgooide en met degelijk aanvalsspel een aantal kansen omzette in drie treffers: 3-2.
Het duel werd grimmiger, veel opstootjes en forse overtredingen aan beide kanten.

Scheidsrechter Senden had het behoorlijk lastig om de alsmaar mekkerende spelers in toom te houden maar de leidsman gaf geen krimp. Zijn beslissingen werden voor de spelers steeds onbegrijpelijker, sommige spelers kookten over van woede!
Een minuut voor tijd buitten de gasten een overtalsituatie perfect uit voor de 3-3. De wegtikkende seconden waren voor beide teams niet meer voldoende om nog een vierde treffer te scoren. Awt Gelaen blijft met 10 uit 4 tweede, Campus behoudt plek vier met 8 uit 4.
Maandag speelt Campus om 20.30 in de sporthal in Beek tegen Neerbeek.
Foto’s Frits Feuler, TV Valkenburg

← Vorig bericht

Oud-elftalleider MVV Frans Schobbe overleden

De Heerlijkheid ontmoet zijn inwoners

Volgend bericht →