Zwaar gewonde bij aanrijding in Maastricht, dader doorgereden.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Zwaar gewonde bij aanrijding in Maastricht, dader doorgereden.

Politie zoekt getuigen.Donderdagavond omstreeks 21.25 uur vond er op het Koningsplein een zware aanrijding plaats waarbij een persoon zwaar gewond is geraakt.
De veroorzaker van de aanrijding is doorgereden. Het slachtoffer stak ter hoogte van de met verkeerslichten beveiligde kruising met de autoweg A-2, de weg over en werd daarbij geschept door een grijze personenauto van het merk Peugeot type 308.
De bestuurder reed meteen na de aanrijding door in de richting van Luik. Ter plaatse werd een kentekenplaat aangetroffen welke vermoedelijk van deze auto afkomstig is. Het kenteken staat op naam van een bedrijf uit Rotterdam.
De politie houdt er rekening mee dat de bestuurder een drugsrunner is, doch concrete aanwijzingen daarvoor zijn op dt moment niet voorhanden. De politie is op zoek naar het betreffende voertuig en de bestuurder.
Hiertoe is ook de politie in de Belgische grensstreek in kennis gesteld. Over de identiteit van het slachtoffer en de ernst van diens verwondingen is op dit moment nog niets bekend. De politie is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie, tel. 0900-8844.

← Vorig bericht

Math. Knubben nodigt Jef Kleijnen uit voor gesprek

Houthemse jeugd maakt kunstwerk

Volgend bericht →