Zwaar programma voor Ready

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Zwaar programma voor Ready

Deze zaterdag was er maar een beperkt tafeltennisprogrammaReady 1 mocht afreizen naar het verre Panningen voor een treffen met de koploper. Deze tegenstander bleek weliswaar een gezellige doch onverslaanbare tegenstander te zijn. De winst was voor Panningen met 7-3.
Deze 3 punten kwamen voor rekening van Mischa Lechanteur met 2 overwinningen en Ronald Quadvlieg met 1 overwinning. Invaller Freddy Tossings kon helaas niet tot winst komen.
Ook Ready 2 wachtte een confrontatie met de koploper. Hier werden de punten gedeeld met Sittard. De 5 punten werden bij elkaar gespeeld door 2 zeges van Pascal Kabo, 2 van Lucien Cörvers en 1 overwinning van Piet Frijns.
Ready 4 speelde tegen Maastricht. Hier werd een fraaie zege binnengehaald. Zowel Jessica Habets, als Stephan Hamer als invaller Pedro Noteborn wonnen ieder 2 maal. Het dubbel bepaalde de eindstand op 7-3 voor ready.
De jeugd moest aantreden in een stadsderby tegen Falco. Helaas kon de jeugd geen vuist maken en verloor men met 3-7 van Falco.

← Vorig bericht

Ergernis en opstoppingen door nieuwe parkeervakken Broekhem

Verslagen 21 oktober 2006

Volgend bericht →