Zware dobber voor heren 1 Falco

Voorpagina » Toerisme » Zware dobber voor heren 1 Falco

Heren 1 had een zware dobber aan Landgraaf 1 en won nipt met 6-4. Wally Hendriks wist ook nu weer 3x tot winst te komen. Mitch Rouwette voegde daar nog 2 punten aan toe en ook het dubbelspel werd door Falco gewonnen. Falco 1 blijft koploper in de Hoofdklasse en ontvangt zaterdag de nummer 2 van de ranglijst, Westa uit Wessem.
Falco 2 ging op bezoek bij Ready uit Broekhem. De Valkenburgse derby werd nipt verloren, met 6-4. Bas Thijssen 2x, Stephanie de Gijsel 1x en het dubbelspel zorgden voor de punten van Falco.
Jeugd 1 verloor met 7-3 in Sittard en zit in de hoek waar de klappen vallen. Jelle Wijckmans kwam 2x tot winst en Daan vd Klugt 1x. Men zal spoedig wedstrijden moeten gaan winnen om de onderste regionen van de ranglijst te verlaten.
Jeugd 2 verloor met 4-1 in Sittard. Ian Lardenoije wist de Valkenburgse eer te redden.
Jeugd 3 verloor eveneens met 4-1 in Sittard. Hier wist Robbie Kengen 1x tot winst te komen.
Jeugd 4 speelde een goede, gelijkopgaande wedstrijd tegen TTCN uit Nederweert. Er werd nipt verloren, 3-2. Jonah Erkens won een enkelspel en samen met Maurits Dautzenberg won hij ook het dubbelspel.
Jeugd 5 trof het sterke Brunssum. Een goede wedstrijd werd met 3-2 verloren. Kai Kengen en Joep Jammertzheim zorgden voor de 2 mooie punten.
Jeugd 7 deed het uitstekend in Wessem tegen Westa, 4-1 winst. Kyra Geurts won beide enkelspellen. Tessa van Drongelen won 1 enkelspel en samen met Romy van Houdt won ze ook het dubbelspel.
De gegevens zijn aangeleverd door Stephan Geurts van TTV Falco, Valkenburg.

← Vorig bericht

Uw 10 euro voor de vredesvlam?

Jacques Vonk keert terug naar Houthem

Volgend bericht →