Zwemclub Valkenburg mist nipt de overwinning

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Zwemclub Valkenburg mist nipt de overwinning

In het Belgische OverpeltDe twee-daagse Bokkerijderswedstrijd in Overpelt (België) is net niet gewonnen door ZC Valkenburg. Na de eerste dag lag de Valkenburgse club 25 punten achter op nummer 1 de thuisclub OZV (Overpeltse Zwemvereniging). De zwemmers van ZC Valkenburg presteerden zondagochtend zo goed dat bij de middagpauze een voorsprong ontstaan was van 31 punten. Helaas kon die voorsprong niet vastgehouden worden. Uiteindelijk won OZV met slechts 4 punten verschil! Met een puntentotaal van 965 behaalde ZC Valkenburg de tweede plaats, voor De Columbiaan die met 898 punten op de derde plaats eindigde.
Chantal Senden behaalde de meeste FINA-punten op één afstand en mocht daarom een prachtige beker in ontvangst nemen.
ZC Valkenburg kan altijd nieuwe leden gebruiken. Daarom zal op zaterdag 27 september een grote ledenwerfactie plaatsvinden onder de titel KNZB on Tour. Iedereen met minimaal zwemdiploma A is welkom. Tijdens het zwemspektakel dat in de Polfermolen plaatsvindt, zullen de kinderen tussen 15.00 en 16.00 uur een proeftraining krijgen onder leiding van onze trainers, terwijl op hetzelfde moment onze jongste leden een ‘echte’ training krijgen. Tussen 16.00 en 17.00 uur zullen alle kinderen samen spelletjes doen in de vorm van estafettes.
Voor ouders en andere belangstellenden worden in het zwembad standjes ingericht waar meer informatie gekregen kan worden over de (wedstrijd)zwemsport.

← Vorig bericht

Nieuwe treinstellen op Heuvellandlijn

Uitslagen/wedstrijdverslagen 20 en 21 september 2008.

Volgend bericht →

Plaats een reactie