40e Nacht van Gulpen met een mini-nacht

Voorpagina » Toerisme » 40e Nacht van Gulpen met een mini-nacht

Op 18 en 19 juni a.s. staat Gulpen volledig in het teken van de jubileumeditie van “De Nacht van Gulpen”, het 1e lustrum van De Neubourg tocht en de allereerste Mini Nacht, speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor de deelnemers is het wederom gelukt een prachtig en uniek parcours te ontwerpen.
Parcours 1e gedeelte Nacht van Gulpen
Nadat het startschot voor “De Nacht” op zaterdagavond 18 juni a.s., omstreeks 22.30 uur, op de Markt in Gulpen heeft geklonken worden de wandelaars voor een korte etappe van circa 7,7 km. geleid via Partij, Wittem en Wijlre terug naar Gulpen.
Dit is ook het parcours van de Mini Nacht, dat de allerkleinsten in groepsverband enkele uren daarvoor (van 20.00 uur tot 22.00 uur) zullen afleggen.
Parcours 2e gedeelte Nacht van Gulpen én De Neubourg tocht
Nadat de zon is opgekomen volgt het fluitsignaal voor de deelnemers aan de Nacht van Gulpen voor de 2e lus vanaf het scholengemeenschap Sophianum. Direct aansluitend zullen ook de deelnemers aan De Neubourg tocht op zondagmorgen, omstreeks 06.15 uur, gezamenlijk starten vanuit de Protestantse Toeristenkerk en aansluiting zoeken bij het parcours van de deelnemers aan De Nacht van Gulpen.

Parcours 2016. Foto Wim Koops
Parcours 2016. Foto Wim Koops

← Vorig bericht

Nieuw Oranjecomité Vilt kijkt voldaan terug

Autoweg A79 afgesloten door ongeval

Volgend bericht →