Rondleiding in het Hundertwassergebouw?

Voorpagina » Toerisme » Rondleiding in het Hundertwassergebouw?

Midden in het prachtige Geuldal  in Houthem ligt de Ronald McDonald Kindervallei gerealiseerd naar een ontwerp van befaamde Oostenrijkse kunstenaar Friedensreich Hundertwasser.
De Kindervallei biedt de mogelijkheid een complete rondleiding te verzorgen door gekwalificeerde vrijwillige gidsen.
U bekijkt het Hundertwasser gebouw van binnen en van buiten, verneemt interessante achtergrondinformatie over de architectuur en ziet de vakantiemogelijkheden die het gebouw biedt aan kinderen met een beperking samen met hun familie. Tevens kunt u genieten van een smakelijke kop koffie/thee met een stuk Limburgse vlaai.
Rondleidingen zijn mogelijk op:
– dinsdag om 10.00 uur;
– woensdag om 14.00 uur;
– donderdag om 10.00 uur;
– zaterdag om 13.00 uur.
De duur van een rondleiding is circa 1½ tot 2 uur. Reserveren via VVV Zuid Limburg 043-6098500 of VVV Maastricht 043-3252121.
De kosten van de rondleiding inclusief de koffie/thee en vlaai bedragen € 11,- per persoon.
Het grootste gedeelte van deze opbrengst gaat naar dit goede doel om vakantie voor kinderen met een beperking mogelijk te maken.
De Ronald McDonald  Kindervallei ligt aan de Onderstestraat 35 in Houthem in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Buiten de rondleidingen is Ronald McDonald Kindervallei niet openbaar toegankelijk terrein, dit uit respect en privacy overweging van de bijzondere doelgroep, gehandicapte kinderen en hun familie die hier vakantie vieren.
Archieffoto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Kunstwerkt deze keer over tattoo-kunst

Valkenburg Politiek over rol AB-er Niels Dauven

Volgend bericht →