Avondrondleidingen door de Fluweelengrot

Voorpagina » Toerisme » Avondrondleidingen door de Fluweelengrot

Op 25, 26 en 29 april en op 2, 3, en 6 mei vinden extra uitgebreide avondrondleidingen plaats in de Fluweelengrot in Valkenburg. De Kasteelruïne, de enige hoogteburcht van Nederland, heeft vanaf 1050 Valkenburg en omgeving gedomineerd. De Fluweelengrot is een van de oudste ondergrondse gangenstelsels in Zuid-Limburg. De grot en de ruïne vormen samen een leuke en interessante belevenis voor jong en oud.
De extra uitgebreide avondrondleidingen vinden plaats om 20.00 uur en duren ruim een uur.
De gids vertelt over de blokbrekers, het gebruik van de grot als schuilplaats tijdens de oorlogen en de tekeningen en sculpturen in de grot. De toegangsprijs bedraagt voor deze activiteit voor volwassenen € 9,50 en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar € 7,-.
De Kasteelruïne en de Fluweelengrot zijn elke dag geopend. De Kasteelruïne is dagelijks te bezichtigen vanaf 10.00 uur. Voor de exacte tijden van de rondleidingen in de Fluweelengrot kunt u de website www.kasteelruinevalkenburg.nl raadplegen. Telefoon: 043 82 000 40
Toegangsprijzen Kasteelruïne en Fluweelengrot: volwassenen € 12,-, kinderen tot 12 jaar € 9,- inclusief ruïne speurtocht, 0-3 jaar gratis.
Entreekaarten zijn via de website of aan de kassa bij de Fluweelengrot en Kasteelruïne verkrijgbaar.

← Vorig bericht

Film 'Voor de stilte' in de bieb

VV Walram kampioen

Volgend bericht →