Concepts & More is nieuwe exploitant Geulpoort

Voorpagina » Toerisme » Concepts & More is nieuwe exploitant Geulpoort

Het van origine Maastrichtse bedrijf ‘Concepts & More’ is de nieuwe exploitant voor de Geulpoort geworden. Directeur Bert Duijkaerts tekende vanmiddag, dinsdag 19 april, het huurcontract met de gemeente Valkenburg aan de Geul.
Het thema dat Concepts and More wil uitrollen is: ‘bruisen, binden en verbinden’.
Concepts & More wil een geheel nieuwe invulling geven aan de Geulpoort. “Wij willen niet meer van het zelfde gaan brengen. Ons concept is een totale exploitatie van poortgebouw, horecagedeelte en terrasvoorziening”, aldus Duijkaerts tijdens de persconferentie. “Dat doen wij ook in onze vestigingen in Maastricht (UM Sports, red.) en in het Belgische Maasmechelen. Twee medewerksters runnen de Geulpoort waarbij steeds een van de directieleden in de zaak aanwezig zullen zijn”.
Op het terras wil de exploitant ‘iets bieden’. Inspelen op de actualiteit zoals Goldrace, Living Statues, Kerststad etc. met producten, presentaties en rondleidingen. In het poortgebouw wil men exposities en vernissages organiseren, ook geënt op de actualiteit. “De Valkenburgers krijgen de mogelijkheid om voor het luttelle bedrag van 1 euro het torenlichaam te beklimmen en te genieten van het schitterende uitzicht”, belooft Duijkaerts.
In de brasserie van de Geulpoort kan niet alleen koffie/thee en dergelijke genuttigd worden, er komt tevens een Italiaanse espressobar.
De nieuwe exploitant zal zich zelf presenteren vanaf zondag a.s. in het TV Valkenburg Vandaag-programma.
Hemelvaartsdag donderdag 5 mei a.s. wil de exploitant de Geulpoort openstellen voor publiek.
Meer over de nieuwe exploitant treft u hier aan: http://www.conceptsandmore.nl/
Foto Fons Winteraeken, TV Valkenburg © 2016

← Vorig bericht

Kindervallei Houthem krijgt een 'boomschip'

Overleg met exploitant Grendelpoort duurt voort

Volgend bericht →