Einde Santa’s Village nabij

Voorpagina » Toerisme » Einde Santa’s Village nabij

De mogelijkheid bestaat dat Santa’s Village op het Th.Dorrenplein na de editie 2020 geen doorgang meer zal vinden. Organisator Leon Rijnders is door de gemeente benaderd om over de toekomst van deze markt te komen praten. Reinders is via e-mail op de hoogte gebracht. De gemeente wil – volgens de organisator – een aanbesteding uitschrijven voor de editie 2021.
”Na acht jaar Santa’s Village organiseren hebben we een ton in de markt geïnvesteerd. Wordt ons dit zomaar uit handen genomen?”, aldus een verbijsterde Reinders tegen TV Valkenburg. ”Een kerstmarkt is niet zomaar enkele kraampjes neerzetten, daar komt veel meer bij kijken. Wij hebben in die acht jaar veel goede contacten met lokale ondernemers opgebouwd”.
TV Valkenburg heeft de gemeente om een reactie gevraagd. Het gemeentehuis is gesloten vanwege het weekeinde en de kerstvakantie. Een reactie zal op een later tijdstip gegeven worden.
Hoe het ook gaat lopen, medio januari a.s. worden alle activiteiten geëvalueerd door de gemeente. De organisatie van Santa’s Village editie 2020 krijgt wellicht te maken met de bouwactiviteiten rond de herbouw van hotel Croix de Bourgogne. Het college van B&W heeft in november bekend gemaakt dat zij de start van dit hotel volgend jaar verwachten.
archieffoto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Meer drugs- en wapenhandel in Valkenburg aan de Geul

Lever gebruikt frituurvet apart in: in centrum of in Berg

Volgend bericht →