Einzelgänger optocht Mechelen

Voorpagina » Toerisme » Einzelgänger optocht Mechelen

Zondag 26 maart 2017 – halfvasten – organiseert Stichting Evenementen Mechelen, in samenwerking met L1 televisie de 3e Einzelgängeroptocht.
De Einzelgängeroptocht is een optocht alleen voor Einzelgänger, eenlingen en Faatsen. Er worden maximaal 111 deelnemers toegelaten tot deze optocht. Inschrijven kan via L1.nl/Einzelgängeroptocht. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de organisatie: www.einzelganger.bmvmechelen.nl .
De optocht zal live uitgezonden worden via L1 televisie. Deze uitzending start om 14 uur.
Gezien het groot aantal bezoekers dat verwacht wordt, zijn een aantal verkeersmaatregelen onvermijdelijk. De direct betrokken omwonenden krijgen hiervan persoonlijk bericht. We willen iedereen wel van de belangrijkste maatregelen vooraf in kennis stellen middels deze publicatie.
De toegangswegen naar Mechelen vanuit Partij-Wittem en Wahlwiller zullen tussen 12 uur en 18 uur eenrichtingsweg zijn. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om aan één zijde van deze wegen te parkeren.
Voor de toegangsweg vanuit Epen geldt, dat deze vanaf het kruispunt met de Dalbissenweg geheel wordt afgesloten (behalve voor deelnemers).
Naast de parkeergelegenheden op de wegen, zijn er parkeerplaatsen bij de school en bij het voetbalterrein (Spetsesweide) beschikbaar.Deze dag geldt een parkeerverbod langs de gehele route (Eperweg tot en met Hoofdstraat).

← Vorig bericht

Uitslag verkiezingen ligt ter inzage

Poging tot inbraak in station Schin op Geul

Volgend bericht →