Ingezonden brief: niet verbaliserend optreden in Broekhem

Voorpagina » Toerisme » Ingezonden brief: niet verbaliserend optreden in Broekhem

De redactie van TV Valkenburg ontving onderstaande brief van Jef Kleijnen uit Valkenburg over het illegaal parkeren in Broekhem Zuid tijdens de Cavemanrun.
—–
Hierbij wil ik reageren op het artikel op uw kabelkrant Wethouder Vermeer wil niet dat er opgetreden wordt tegen toeristen die illegaal parkeerde tijdens de Caveman run in Broekhem Zuid. Dit vanwege het feit dat deze overtreders nooit meer naar Valkenburg zouden terugkomen. Dit is de wereld op zijn kop. Het vergunningen-parkeren zo heeft men ons altijd proberen wijs te maken is ingevoerd om de parkeeroverlast voor de bewoners in te perken, speciaal bij evenementen. En wat doet wethouder Jan Vermeer dan. Hij wil niet dat er verbaliserend opgetreden wordt tegen overtreders. Hiermee geeft hij volstrekt het verkeerde voorbeeld. Als je een parkeervergunningensysteem voor inwoners in het leven hebt geroepen, dan zal je ook gewoon dienen te handhaven (iets wat in Valkenburg a/d Geul een grote wassen neus is). Door deze onbegrijpelijke handelswijze geeft wethouder Vermeer heel duidelijk aan dat dat het laten betalen door inwoners voor een parkeervergunning eigenlijk alleen maar in het leven geroepen is om onze inwoners als melkkoe te gebruiken om het financieel plaatje van de gemeente rond te krijgen.
Ik zou zeggen de allerhoogste tijd om onze inwoners niet meer laten te betalen voor een parkeer vergunning.
M.v.g. Jef Kleijnen, Valkenburg aan de Geul
——–
Tot zover de integraal overgenomen brief.
De redactie van TV Valkenburg neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief. TV Valkenburg geeft kijkers de mogelijkheid om hun mening weer te geven en plaatst uitsluitend de inhoud van de brief.

← Vorig bericht

Website weer 'in de lucht'

Nieuwe serie orgelconcerten vanuit Houthem

Volgend bericht →