Veel muziek in het Openluchttheater

Voorpagina » Toerisme » Veel muziek in het Openluchttheater

Vrijdag 2 augustus ontvangt het Openluchttheater de Belgische zanger/componist Raymond van het Groenewoud. Zaterdagavond 3 augustus zal de Michael Jackson Tribute de muziek van The King of Pop presenteren.
Raymond van het Groenewoud – vrijdag 2 augustus

Raymond van het Groenwoud

Er bestaan nog van die zekerheden… Als de winter haar deken heeft afgeworpen en de bloesems weer zijn ontloken, ruilt Raymond van het Groenewoud de pluchen intimiteit van de theaters in voor de frisse buitenlucht. Ook deze zomer! Voor het eerst komt de onverzettelijke Belgische zanger, die in de Lage Landen ‘wereldfaam’ heeft verworven met hits als Meisjes en Liefde voor muziek, ook het openluchttheater op stelten zetten. Hij wordt daarbij vergezeld door vier virtuoze metgezellen, vers bloed en vaste waarden: Rik Aerts (zang en gitaar), Bram Weijters (keyboards, percussie), Mich Verbelen (bas) en Cesar Janssens (drums). Samen zijn zij goed voor een paar uurtjes rockende en ronkende chansons – soms opgewekt, dan weer droevig of filosofisch – geschikt voor en geliefd bij jong en oud. Kortom: tijdloos amusement en tonnen speelplezier.
Michael Jackson Tribute – Off The Wall – zaterdag 3 augustus
Michael Jackson Tribute

Het wereldberoemde repertoire van The King of Pop staat centraal in de gloednieuwe productie Off The Wall, een spetterende mix van muziek, licht en dans, gebracht door topmuzikanten en -performers van eigen bodem. In de stijl van Michaels laatste show ‘This is it’ brengen leadzanger Milton Wijngaarde, zes virtuoze muzikanten, drie backingvocalisten en twee professionele dansers de karakteristieke Michael Jackson-vibe tot leven. Een spectaculaire en swingende hommage aan The King, die alleen Michael Jackson zelf had kunnen overtreffen.
VAN LIGTEN EN VAN DER POEL – FOREVER 27 is verplaatst

Forever-27

Forever 27 is de benaming voor een groep van legendarische muzikanten die overleden op 27-jarige leeftijd: Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain, Amy Winehouse, Jeff Buckley en bluesgitarist Robert Johnson. Allen invloedrijke musici met een levensstijl gekenmerkt door overmatig drugs- en alcoholgebruik. Deze voorstelling is verplaatst naar november. Precieze datum volgt, tickets blijven geldig!
Foto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Wordt station Valkenburg mooiste van Nederland? (update)

Bergse eikenboom is kerngezond en wordt niet gekapt

Volgend bericht →