Open dag en streekmarkt op Landal Kasteeldomein

Voorpagina » Toerisme » Open dag en streekmarkt op Landal Kasteeldomein

Op zondag 26 juni zet Landal Kasteeldomein De Cauberg de deuren open voor het grote publiek. Tijdens de open dag kunnen bezoekers van 11.00 tot 16.00 uur een kijkje komen nemen op het park en de streekmarkt bezoeken. Er is gelegenheid tot het bezichtigen van een aantal volledig gemoderniseerde modelwoningen en desgewenst wordt er tekst en uitleg gegeven door medewerkers van het park. Daarnaast presenteren een vijftiental standhouders hun ambachtelijke lekkernijen en bijzondere kwaliteitsproducten.
Landal Kasteeldomein De Cauberg heeft sinds begin dit jaar 146 woningen en 41 appartementen volledig gemoderniseerd. De woningen zijn gerenoveerd met behoud van de authentieke sfeer.
Lokale bedrijven presenteren die dag hun ambachtelijke producten: van boerenkaas tot jam, van ambachtelijk brood tot heerlijke wijnen. Alles om een heerlijke maaltijd mee te bereiden, maar ook leuke lifestyle producten en demonstraties van houtsnijwerk en mergelcarving. Tevens kan iedereen deelnemen aan een puzzeltocht waarmee o.a. een verblijf op een ander park is te winnen en kunnen kinderen kennis maken met Bollo de Beer.

← Vorig bericht

Nieuwe voorzitter van wandelvereniging Vilt

Jongens helpen mee in Museum Romeinse Katakomben

Volgend bericht →