Pepr Company organiseert Gemeentegrot kerstmarkt

Voorpagina » Toerisme » Pepr Company organiseert Gemeentegrot kerstmarkt

De Maastrichtse Pepr Company organiseert de komende vier jaar de kerstmarkt in de Gemeentegrot. Dat is de uitkomst van de aanbesteding die onlangs gehouden is.
“Na twee jaar is er – bij gebleken geschiktheid – een optie voor nog eens twee jaar. Dus vier jaar in totaal. De kosten voor deze opdrachtverlening blijven binnen de door de gemeenteraad vastgestelde raming”, aldus een passage uit het persbericht van de gemeente Valkenburg aan de Geul.
De Pepr Company heeft afgelopen editie van de kerstmarkt de organisatie reeds ter hand genomen. En dat naar tevredenheid van de gemeente.

Toekomstproof maken
De werkzaamheden van The PEPr Company starten per 1 juli 2019. Het ligt in de bedoeling dat er vernieuwingen toegepast worden in de grot aan de markt. Het bezoekersaantal – vooral door de week – vertoont nog groei, aldus de gemeente. De organisatie zal meer en meer werken met duurzame materialen en wordt de inzet van vrijwilligers van lokale en regionale verenigingen gestimuleerd.
De Kerstmarkt in de Gemeentegrot opent haar poort op vrijdagmorgen 15 november 2019 en sluit deze weer op zondagavond 29 december 2019.
Foto gemeente
← Vorig bericht

Dinsdagavond stroomuitval in Valkenburg-oost

Stem op de Winkelier van het Jaar

Volgend bericht →