Twee Schin op Geulse B&B's in Top 10

Voorpagina » Toerisme » Twee Schin op Geulse B&B's in Top 10

Twee bed & breakfasts uit Schin op Geul staan in de Topo 10 van beste B&B’s in Nederland. Het zijn ‘The Sjin’ op plaats 6 en ‘B&B Andrea’ op plek 9. De website ‘zoover.nl’ heeft deze ranglijst samengesteld aan de hand van de beoordelingen geplaatst op de websites door de gasten.
De top tien is gebaseerd op reviews die van augustus 2017 tot en met juli 2018 op zoover.nl zijn geplaatst. Hierbij is gekeken naar het gemiddelde waarderingscijfer. Alleen B&B’s die de afgelopen twaalf maanden minimaal vijftien reviews hebben gekregen zijn meegenomen in de analyse.
Bed and Breakfasts zijn geliefd. Vakantiegangers waarderen de kleinschaligheid engastvrijheid. Reviewplatform Zoover maakt bekend welke B&B’s het meest worden gewaardeerd en komt met een top tien. Deze top tien is tot stand gekomen na een analysevan duizenden reviews. Hieruit blijkt dat B&B’s in Gelderland, Drenthe, Limburg, Overijsselen op de Waddeneiland en de hoogste waarderingscijfers krijgen en daarmee tot de beste B&B’s van het land behoren.

page1image260087344
← Vorig bericht

Uitslag oefenwedstrijd

Infoavond over wilde zwijnen

Volgend bericht →