Tweede Wereldoorlog 'herleeft' op Cauberg

Voorpagina » Toerisme » Tweede Wereldoorlog 'herleeft' op Cauberg

Landal Kasteeldomein De Cauberg organiseert dit weekeinde in samenwerking met Liberty Maastricht het ‘levende geschiedenis’ evenement WW2 Camp Cauberg. Hobbyisten komen hier samen om gekleed in originele tenues het dagelijks leven tijdens de tweede wereldoorlog weer even her te beleven.
Op zaterdag 22 en zondag 23 juli vindt een stoet plaats met voertuigen uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Onder het genot van muziek zullen de voertuigen op Landal Kasteeldomein de Cauberg tentoongesteld worden voor belangstellenden. De chauffeurs en hobbyisten zullen verschijnen in authentieke kleding en bezoekers met alle plezier vertellen over hun voertuigen.
Diverse displays zoals een medische post, radiopost en weerstation geven een voorzichtig kijkje in het leven van toen. Speciaal voor dit evenement komt Natasha Harper over uit Groot-Brittannië om bezoekers te vermaken met haar meeslepende muziek. Hiernaast maakt ook DJ D-Day zijn opwachting om met dansbare 40’s muziek de voetjes van de vloer te krijgen.
Bezoekers zijn van harte welkom op zaterdag van 12.00-18.00 uur en op zondag van 10.00-16.00 uur.

← Vorig bericht

Afbraak voormalige gebouwen De Leeuw

Service gaat in iedere wijk omhoog

Volgend bericht →