Ondergronds evenement voor kunstenaars

Voorpagina » Toerisme » Ondergronds evenement voor kunstenaars

De Cave Experience en de Polfermolen organiseren op zondag 11 juni van 10 tot 16 uur een kunstenaarsdag in de Gemeentegrot aan de Cauberg. Daarbij is het de bedoeling dat kunstenaars de mogelijkheid krijgen in de grot een schilderij of ander kunstwerk te maken en zich daarbij laten inspireren door al het moois dat er in de grot te zien is zoals beeldhouwwerken, houtskooltekeningen, schuilkelder, grotformaties enzovoorts.
Het is uniek dat een dergelijke locatie voor dit bijzondere evenement wordt opengesteld. Alle deelnemers worden door onze gidsen naar de mooiste plekjes  in de grot gebracht. Waarna ze aan de slag gaan met hun kunstwerk.
De kunstenaars zullen een plekje langs de rondleidingsroute per  trein krijgen zodat bezoekers de kunstenaars in levende lijve kunnen aanschouwen tijdens deze dag.
De dag wordt afgesloten met het tentoonstellen van de kunstwerken in het café van de Polfermolen en wordt door een deskundige jury beoordeeld, waarna er een prijsuitreiking om 16 uur zal plaatsvinden.
Kijk voor meer informatie op www.cave-experience.nl

← Vorig bericht

Apart klasje zou voldoende moeten zijn

Ingezonden reactie over wel of niet gratis parkeren

Volgend bericht →