Vier toeristische bedrijven Valkenburg winnen award

Voorpagina » Toerisme » Vier toeristische bedrijven Valkenburg winnen award

Twaalf bij de VVV Zuid-Limburg aangesloten ondernemers ontvingen een Oranje Zoover Award omdat ze als cijfer een 9 of hoger scoorden in de strijd om de Zoover Awards 2016. Hotel Groot Welsden in  Eijsden-Margraten, Dalauro Bed & Breakfast in Eys, Hotel Scheepers in Valkenburg en De Heerlijkheid in Vijlen behaalden zelfs een podiumplaats.
De landelijke vakantiebeoordelingswebsite kwam tot de prijswinnaars door mensen van 4 juli tot 4 septem­ber te laten stemmen op de website zoovera­wards.nl. Accom­modaties die van  1 januari 2015 tot en met 31 mei 2016 een waarderingscijfer van een 8 of hoger hadden be­haald, werden via die site voor een Zoover Award geno­mineerd.
Alle genomineerden begonnen volgens Zoover met nul stemmen, zodat iedereen een gelijke start maakte in de strijd om de Zoover Awards van dit jaar. De genomi­neerden moesten ook een minimaal aantal reviews halen om kans te maken. Voor hotels en appartementencom­plexen was dat minimaal dertig reviews. Meer dan 55.000 mensen hebben de afgelopen 9 weken hun stem laten horen door een review te plaatsen van hun favoriete accommodatie.
In totaal waren er zeven categorieën waarbinnen meer dan 3000 genomineerde accommodaties streden voor een Zoover Award Goud of een Zoover Award Oranje. De gou­den Awards gingen naar de best gewaardeerde en popu­lairste accommodaties. Alle accommodaties met een cijfer 9 of hoger ontvingen een Zoover Award Oranje.
De bijzonderheden voor de winnaars in de gemeente Valkenburg aan de Geul:
B&B/pension Andrea in Schin op Geul scoorde 9,1 – 7e van Nederland en 2de van Limburg;
Hotel Scheepers uit Valkenburg-centrum scoorde 9,5 – 3de van Nederland en 2de van Nederland;
Hotel Heuvelzicht in Schin op Geul scoorde 9,3 – 5de van Nederland en 3de van Limburg;
Landal Kasteeldomein de Cauberg scoorde 9,2 – 6de van Nederland en 1ste van Limburg.

← Vorig bericht

Kinderboekenweek van start: thema opa's en oma's

Tekort op handhaving kwart verminderd

Volgend bericht →