Wie (ver) reist, kan veel (ver)halen

Voorpagina » Toerisme » Wie (ver) reist, kan veel (ver)halen
TV Valkenburg heeft nadere vragen gesteld bij de publicatie van de gemeente Valkenburg aan de Geul waarin is aangekondigd dat gemeentebestuurders en ambtenaren een studiereis gaan maken naar Zuid-Tirol en dat er weer een bezoek wordt gebracht aan onze Chinese zusterstad Jiangyou.
Zuid-Tirol
Van 16 tot en met 19 oktober sluiten wethouder Claudia Bisschops (CDA) en een gemeentelijke beleidsmedewerker zich aan bij een delegatie van ongeveer 23 personen bestaande uit Zuid-Limburgse gemeentebestuurders, vertegenwoordigers van Visit Zuid-Limburg en VVV Maastricht en uit de land-en tuinbouwsector. Men kiest voor Zuid-Tirol omdat deze regio een sterke eigen identiteit heeft. De toeristische sector werkt daar onderling goed samen. En er is ook samenwerking tussen het toerisme en de landbouw. Terwijl er al kennis is op het gebied van duurzame bestemming. De delegatie reist met de trein. De provincie Limburg betaalt de helft van de kosten. De deelnemers de rest. Voor Valkenburg aan de Geul wordt rekening gehouden met een kostenbedrag van € 500,- tot € 750,- per persoon.

Jiangyou
Burgemeester Jan Schrijen bezoekt van 13 tot en met 19 oktober onze zusterstad Jiangyou in China. Samen met de gemeentesecretaris, de directeur van Spauwen Travel en een vertegenwoordiger van Visit Zuid-Limburg. De kosten belopen ongeveer € 3000,-. Doel van het bezoek is het promoten bij ondermeer 14 internationale reisorganisaties van Limburg en meer specifiek van Valkenburg aan de Geul.

Marketing

Onlangs is al samen met de provincie Limburg een online marketing campagne gestart. Met als doel Limburg breed uit te zetten. Daarbij is een pilot gestart met Valkenburg aan de Geul.
Foto pixabay
← Vorig bericht

Wethouder Bisschops ook burgerlid Limburgs parlement

Festival Vocallis komt naar Zuid-Limburg

Volgend bericht →