Programma's TV Valkenburg vanaf zondag 22 september

Voorpagina » TV Gids » Programma's TV Valkenburg vanaf zondag 22 september
 
Op alle uren
ziet u:
 
TV Valkenburg
Vandaag 
Onthulling bevrijdingsplaquette Gemeentegrot;
75 jaar bevrijding gevierd in de kernen;
‘Service Medal’ voor Boslust verpleger Henk Menzel.
Good Veurein – 75 jaar bevrijding
Een aflevering van Good Veurein die past bij alle activiteiten rond 75 jaar bevrijding.’Bevrijd!’, een aflevering die een waar beeld schetst van die bange jaren.
Jos Notermans van het Museum ‘Schuilen in Maastricht’ spreekt met ooggetuigen Clim Daemen, Herman Hartgerink en Truus Paulissen-Nelissen en gaat met ze terug naar de plek waar zij de – voor hen misschien wel de ergste ooit – bange uren beleefden. In deze speciale uitzending van Good Veurein verwoordt ook gouverneur Theo Bovens zijn visie op het belang van herdenken en terugkijken. Want onze vrijheid hebben wij niet voor niets gekregen. Die vrijheid heeft velen het leven gekost.
In het zicht van de vrijheid ‘In het zicht van de vrijheid’ is de titel van een muziekdramatische productie in het kader van 75 jaar bevrijding van Limburg. Ze is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal, dat kort na de oorlog is opgetekend aan de hand van getuigenverklaringen. Het verhaal handelt over twee jonge verzetsmensen, Joep Francotte en Sjeng Coenen die kort voor de bevrijding door de Duitsers op de Cauberg werden gefusilleerd.
TV Valkenburg zendt het oratorium uit op zondag 22 september om 10 uur, 15 uur en 21 uur.
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips? Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!
 

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Fietser botst tegen taxibusje op Cauberg

Fiorenza Ruijters ontvangt de 'Jo Erenspries'

Volgend bericht →