Programma's vanaf zondag 3 november

Voorpagina » TV Gids » Programma's vanaf zondag 3 november
  De nieuwe programma’s starten zondag 3 november om middernacht en zijn te zien tot zaterdag 9 november middernacht.
Hieronder leest u de inhoud van de programma’s.
TV Valkenburg
Vandaag 
Begroting 2020 met wethouder Meijers
Boek Hans van Helmond – Bestemming Bereikt – uit
Sportprijzen
2019 t/m 6 november
Op zondag 24 november aanstaande worden de Sportprijzen 2019 van de gemeente Valkenburg aan de Geul weer uitgereikt. Van 1 t/m 7 november kun je stemmen op de derde categorie ‘Sportteam van het jaar-senioren’. Dit jaar zijn er maar liefst 4 genomineerden; SV Sibbe Heren 2, VHV Sjinborn Dames 1, Tennis Padel Geuldal- Heren 2 en VC SEC Dames 1. Productie Henk Sporken.Sportprijzen senioren wordt uitgezonden vanaf vrijdag 1 tot en met woensdag 6 november.
Un Abrazo Para Los Amigos Doelstelling van stichting “Un Abrazo Para Los Amigos” is het verwerven van gelden ten behoeve van de ondersteuning van hulpbehoevenden in zijn algemeenheid. Hierbij besteden zij specifieke aandacht aan de hulpbehoevenden in Argentinië. De week zendt TV Valkenburg vanaf zondag 3 november een reportage over hun werkzaamheden uit.
KERNgezondTV In deze vierde aflevering neemt handballer Niek Jordens van Herpertz Bevo Hc plaats op de smoothiefiets en weer een nieuwe prijsvraag in de Watt is Waar Quiz. KerngezondTV ziet u vanaf zondag 3 november.
 
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips? Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
  TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Definitief einde nachtbus Valkenburg/Maastricht

'Seniorendag' in het Holland Casino

Volgend bericht →